Goedhout Speelgoed logo

0 tot en met 1 jaar

Houten speelgoed 0 – 1 jaar

Ieder kind houdt van speelgoed. Vanaf klein af aan doen de ouders er alles aan om er voor te zorgen dat het kind zich kan vermaken. Zo begint het vanaf de geboorte al met kleine knuffeltjes, mobielen of grijp -en bijtringen. Daarom hebben wij ook per leeftijd een aparte categorie houten speelgoed baby gemaakt.

In deze categorie van houten speelgoed < 1 jaar kun je alle producten terug vinden die op onze website staan die geschikt zijn voor kinderen tot en met 1 jaar.

Houten baby speelgoed

Vanaf de eerste weken zijn er al genoeg speelgoed soorten die geschikt zijn voor baby’s.

Natuurlijk wil je niet de hele box en wiegje vol leggen met speelgoed. Daarom is het goed om voor korte periodes verschillende speelgoed aan te bieden. Je kunt zo bijvoorbeeld eerst kiezen voor een houten mobiel voor boven de box, hier kan je kindje naar kijken en wennen aan geluiden en het ontdekken van kleuren. In de wieg kun je daarna kiezen om een rammelaar neer te leggen, hiermee ontdekken ze grijpreflexen. Deze kun je op een later moment weer afwisselen met een houten bijtring voor als de tandjes doorkomen.

Waar moet je op letten bij houten baby speelgoed?

Wanneer je op zoek bent naar speelgoed voor baby’s is het van belang dat je de leeftijdsindicator leest alvorens je een product aanschaft. Zitten er kleine onderdelen in die in de mond/neus past? Dan is het beter om nog even te wachten tot hij of zij wat ouder is. Ook al doet jouw kindje dit nooit, of heeft het dit nog nooit gedaan. Je wilt graag dat je kind zorgeloos kan spelen, zonder dat je continu moet kijken of dit wel vertrouwd is. Daarom is houten speelgoed voor baby’s de beste basis die er is. Door de juiste certificering tezamen met echt kwaliteit houten speelgoed, weet je zeker dat dit niet versplinterd het speelgoed niet. Ook zijn de meeste houten speelgoed sabbel-proof, voor de kinderen tot 1 jaar is dit natuurlijk een must.

Online speelgoed bestellen?

Dat kan natuurlijk bij Goedhout-Speelgoed. Wij houden goed houten speelgoed betaalbaar voor iedereen. Is er toch een product die je heel graag wilt, maar valt dit om bepaalde redenen buiten je portemonnee? Neem eens contact met ons op om te kijken of wij een alternatief hebben of je te gemoed kunnen komen.

Ieder kind verdiend immers speelplezier en duurzaam houten speelgoed is voor iedereen!

Scroll naar top