Goedhout Speelgoed logo

1 tot en met 2 jaar

Houten speelgoed vanaf 1 jaar

Na de eerste twaalf maanden merk je een groot verschil, je kleine kindje wordt steeds groter en is gedreven om meer te leren. Hier komt ook weer een ander soort speelgoed kijken. Daarom hebben wij de speciale categorie houten speelgoed 1 jaar opgericht. Hierdoor weet je zeker dat het speelgoed bij de juiste levensfase past.

Voor de actievere kinderen hebben we bijvoorbeeld een houten loopfiets of blokkenkar.
Hiermee kunnen ze hun balans beter oefenen en ontwikkelen. Daarbij zitten bij houten blokkenkarren ook nog eens houten blokken, een win-win situatie. Wil je toch iets kleiner? Dan is een houten trekdier misschien een beter alternatief.

Baby speelgoed voor de ontwikkeling

Voor de rustigere kinderen van een jaar of 1, die meer houden van denkwerk kun je goed uitdagen door middel van houten puzzels. Houten puzzels voor kinderen van 1 jaar en ouder zijn ideaal om hun coördinatie te ontwikkelen door middel van een legpuzzels van een paar stukjes. Wanneer de uitdaging hier af is, kun je altijd een puzzel vinden met meer stukjes en daarbij ook een grotere uitdaging. 

Favoriete speelgoed kinderen 1 – 2 jaar

Zoals hierboven al aangegeven beginnen de kinderen veelal te lopen, klimmen en klauteren. Je wilt niet dat ze bij de schutting of je gordijnen omhoog klimmen. Daarom is het goed ze de uitdaging te geven die ze nodig hebben. Met de houten blokkenkar van Small Foot bijvoorbeeld. Met deze blokkenkar heb je een loopwagen en houten blokken in 1. Op deze manier ben je duurzaam bezig om te kiezen voor houten speelgoed, maar sla je ook nog eens 2 vliegen in 1 klap.

Online houten speelgoed bestellen?

Dat kan eenvoudig bij Goedhout-Speelgoed. Wanneer je een bestelling plaats voor 15.00 uur heb je het vaak de volgende dag al in huis. In sommige gevallen kan het tot 2 werkdagen duren voordat je, je bestelling ontvangt. Wil je het van te voren weten? Neem dan contact met ons op.

Scroll naar top