Goedhout Speelgoed logo

2 tot en met 4 jaar

Houten speelgoed 2 jaar tot 4 jaar

Het is zo ver! De peuterpubertijd is aangebroken, een periode die je samen door moet komen. Op welke manier kun je dat dan het beste doen? Juist, afleiding en uitdaging. In de leeftijdscategorie van houten speelgoed 2 jaar tot 4 jaar beginnen ze hun eigen spel te ontwikkelen, interesses uit te breiden en meer. Hier hebben we trouwens ook een leuk blog over geschreven. Voor peuters kun je denken aan individuele spellen zoals houten constructie speelgoed, of spellen om juist samen te doen, echte spelletjes van hout

Neem eens een kijkje in ons assortiment.

Houten speelgoed jongens

Het is lastig om iedere keer maar een goede keuze te maken in welk speelgoed hij leuk gaat vinden.

Jongens vinden vaak houten constructie speelgoed leuk, hiermee kunnen ze hun technisch vermogen kwijt, kunnen ze bouwen zoals ze ook op de televisie altijd zien. Jongens vinden ook het spelen met een houten keuken erg leuk, zoals uitgelegd in onze blog, kunnen ze hier rollenspelen verdelen en echt leren samen spelen. Ook kun je in onze collectie van educatief houten speelgoed terecht voor uitdaging voor de jongens en het ontwikkelen van motoriek en nog meer!

Houten speelgoed meisjes

Het bedenken van een geschikt cadeau voor meisjes ligt vaker voor de hand dan jongens. Waarom is dat toch? Dit komt grotendeels door hun brede interesse, het spelen met verschillenden soorten speelgoed. Ze stoppen niet alleen bij een houten auto om mee te spelen, nee. Bij meisjes kun je actieve cadeau’s bedenken zoals een loopfiets, educatief speelgoed zoals denkspelletjes, domino of kwartet. Of zoals bij de jongens, de rollenspellen in de vorm van een poppenhuis, houten keuken of houten puzzel. Er zijn zoveel opties te benoemen voor de meisjes die leuk zijn. 

Speelgoed tot 4 jaar kopen?

Bekijk wel altijd het advies dat er wordt gegeven in de product omschrijving, extra omschrijving, afbeelding of de verpakking. Kun je het niet vinden en twijfel je er aan of het wel een geschikt product is? Aarzel dan niet om ons even een e-mail te sturen naar info@goedhout-speelgoed.nl , wij reageren binnen 24 uur met het antwoord op je vraag óf een alternatief. Is het niet bij ons direct, dan geven wij het beste advies voor jou. Op die manier ben je het beste geholpen.

Scroll naar top