Goedhout Speelgoed logo

Buiten speelgoed

Buiten spelen!

Wanneer het nu koud is, regent of de zon schijnt, er is altijd wel een reden om buiten te spelen. Met de houten buiten speelgoed weet je zeker dat hoe het weer ook is, de sfeer tussen de kinderen goed is. Geniet samen van de houten buiten spelletjes voor bijvoorbeeld op de camping. Ook kunnen ze in de houten zandbak of watertafel wanneer het weer mee zit! Juist voor de camping of vakantie zijn de houten spellen een super manier om samen lol te hebben. Iedereen wil toch samen met de kinderen op de camping plezier maken?

Filter op prijs

Baby speelgoed saai?
Zeker niet! Met de diverse houten mobielen of houten grijpringen hebben de jongere kinderen uren speelplezier in op hun speelkleed of in de box. Ze kunnen genieten van het rollende balletje in de houten rammelaar en rustig hun motoriek verder ontwikkelen door dingen aan te pakken. Ook handig voor later, zodat de beker ranja in hun hand blijft, in plaats van de op de grond.

Toch te groot voor babyspeelgoed
De kinderen tussen de 1 en de 2 jaar, hebben de houten rammelaar of grijpringen wel gezien. Zij verkiezen toch liever een stoere houten speelgoed gereedschapsriem die om hun middel hangt of verkopen ijs aan papa of mama in hun houten speelgoed ijssalon. Ook voor die kinderen hebben wij een breed assortiment. Voor elke gelegenheid en leeftijd, of het nou van houten speelgoed van 0 tot 1 jaar is of houten speelgoed 2 tot 4 jaar, ons assortiment voorziet in elke behoefte. Weet je even niet waar je aan kan denken? Vraag het ons, wij helpen graag!

Waar denken jullie dan aan?
Om een paar goede voorbeelden te geven om houten speelgoed te kopen voor bijvoorbeeld kinderen tot 1 jaar of juist speelgoed voor kinderen tot 5 jaar. Horen wij graag wat de interesses zijn, is het een actief kind of juist niet? Is het een doener of denker? Op basis daarvan kunnen een collectie samenstellen waar zeker leuk speelgoed tussen zit. Dit kun je doen door ons contactformulier in te vullen of te mailen naar info@goedhout-speelgoed.nl

Scroll naar top