Goedhout Speelgoed logo

Houten Blokken en banen

Houten Blokken en banen

Een goede bouwer heeft niet alleen een goede leermeester zoals papa nodig. Een goede bouwer moet ook goed materiaal hebben. Met houten blokken speelgoed kun je goed oefenen met bouwen en de hoogste torens maken. elke keer een stukje steviger. De houten blokken zijn ideaal om de fijne motoriek van je kleine verder te ontwikkelen. De houten knikkerbanen zijn naast een uitdaging om een zo lang mogelijke baan neer te zetten, ook goed voor de motoriek. Op deze manier ontwikkelen ze hun technisch inzicht en doorzettingsvermogen om iets af te maken.

Filter op prijs

Filter op subcategorie

Baby speelgoed saai?
Zeker niet! Met de diverse houten mobielen of houten grijpringen hebben de jongere kinderen uren speelplezier in op hun speelkleed of in de box. Ze kunnen genieten van het rollende balletje in de houten rammelaar en rustig hun motoriek verder ontwikkelen door dingen aan te pakken. Ook handig voor later, zodat de beker ranja in hun hand blijft, in plaats van de op de grond.

Toch te groot voor babyspeelgoed
De kinderen tussen de 1 en de 2 jaar, hebben de houten rammelaar of grijpringen wel gezien. Zij verkiezen toch liever een stoere houten speelgoed gereedschapsriem die om hun middel hangt of verkopen ijs aan papa of mama in hun houten speelgoed ijssalon. Ook voor die kinderen hebben wij een breed assortiment. Voor elke gelegenheid en leeftijd, of het nou van houten speelgoed van 0 tot 1 jaar is of houten speelgoed 2 tot 4 jaar, ons assortiment voorziet in elke behoefte. Weet je even niet waar je aan kan denken? Vraag het ons, wij helpen graag!

Waar denken jullie dan aan?
Om een paar goede voorbeelden te geven om houten speelgoed te kopen voor bijvoorbeeld kinderen tot 1 jaar of juist speelgoed voor kinderen tot 5 jaar. Horen wij graag wat de interesses zijn, is het een actief kind of juist niet? Is het een doener of denker? Op basis daarvan kunnen een collectie samenstellen waar zeker leuk speelgoed tussen zit. Dit kun je doen door ons contactformulier in te vullen of te mailen naar info@goedhout-speelgoed.nl

Scroll naar top