Goedhout Speelgoed logo

Houten Blokken en banen

Houten Blokken en banen

Een goede bouwer heeft niet alleen een goede leermeester zoals papa nodig. Een goede bouwer moet ook goed materiaal hebben. Met houten blokken speelgoed kun je goed oefenen met bouwen en de hoogste torens maken. elke keer een stukje steviger. De houten blokken zijn ideaal om de fijne motoriek van je kleine verder te ontwikkelen. De houten knikkerbanen zijn naast een uitdaging om een zo lang mogelijke baan neer te zetten, ook goed voor de motoriek. Op deze manier ontwikkelen ze hun technisch inzicht en doorzettingsvermogen om iets af te maken.

Benieuwd naar het aanbod aan houten baby speelgoed? Neem eens een kijkje in ons assortiment!

Filter op prijs

Filter op subcategorie

Waarom houten blokken of  houten knikkerbanen?

De houten blokken en houten banen heb je in diverse soorten en maten. Je kunt de houten blokken gebruiken om toren, kastelen of huizen te bouwen. Met de houten knikkerbanen ben je verzekerd van uren lang rustig speelplezier. Door het vele bouwen en vormen door de juiste gaten te duwen ontwikkelen ze hun fijne motoriek en inzicht. De kinderen hebben dus onbewust een goede trigger in de hersenen op het moment dat ze aan het bouwen zijn.

Voor de snel verveelde kinderen
Is jouw kleine niet zo’n bouwer of snel verveeld? Bekijk dan eens onze collectie houten voertuigen. De houten speelgoed voertuigen hoef je niet zelf in elkaar te zetten en zijn klaar voor gebruik. Het voordeel van houten speelgoed voertuigen zijn naast dat er geen lawaai van komt, ook erg stevig en kunnen tegen een stootje.

Bestellen op Goedhout-Speelgoed
Bij Goedhout-Speelgoed ben je verzekerd van een snelle levering van het speelgoed. Wanneer je de producten voor 14.00 besteld, wordt de verzending dezelfde dag nog klaar gemaakt. Via Trustpilot kun je je ervaringen over de bestelling, prijs en vooral de kwaliteit met ons delen. Heb je tips? Dan horen wij deze graag! Natuurlijk hopen wij ook dat we de positieve geluiden mogen terug lezen bij de reviews.

Scroll naar top