Goedhout Speelgoed logo

Houten Gereedschap

Houten Gereedschap

Houten gereedschap voor binnen- en buiten activiteiten zijn altijd een toevoeging aan de persoonlijke speelgoed collectie van de kinderen. Binnen kunnen ze timmeren en zagen om een mooie hut te maken. Buiten kunnen ze hun creativiteit kwijt om in de zandbak de grootste kastelen te maken.

Met de houten scheppenbezemszagen of hamers van ons assortiment ben je verzekerd van mooie bouwwerken en een kind dat plezier heeft in spelen! 

Filter op prijs

Filter op subcategorie

 Waarom gereedschap goed is

Gereedschap is veelal het eerste wat de kleine jongens fantastisch vinden om mee te spelen. Het kind van twee dat met een schroevendraaier de schroeven van het keukentje los wil draaien of mee wil helpen met de kast van IKEA. Het is natuurlijk niet altijd prettig dat ze met de gereedschap door het huis dolen, maar voor het kind is het erg goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek en inzicht. Door met kleine onderdelen te werken of te focussen op een klein onderdeel zoals een schroef zal de stabiliteit worden bevorderd.

Sleutelen aan speelgoed
Het sleutelen aan speelgoed is natuurlijk fantastisch voor de jonge mannen. Dit is niet voor iedereen weggelegd. De dames spelen liever met Houten keukens en koken het liefste de hele dag de meest geweldige gerechten. In ons assortiment van Keukens & Kramen hebben wij genoeg keuze om de lekkerste gerechten te maken. Ook bijpassende accessoires en benodigdheden om de gerechten klaar te maken kun je hier vinden. Is jouw kleine niet zo weg van sleutelen? Dan is de collectie van Keukens & Kramen een goed alternatief!

Waar sleutelt Goedhout-Speelgoed aan?
Wij sleutelen continu aan ons site, om de producten nog beter weer te geven, de service nog beter te laten zijn en onze reactie snelheid zo hoog te houden dat jullie verrast zijn. Zo zie je maar dat sleutelen niet alleen voor de kleintjes leuk is, ook voor de grote mensen is er genoeg te sleutelen. Denk eens aan de natuur of het overgaan van gas naar elektra. De wereld staat niet stil en wij ook niet. Wil je hier meer informatie over? Neem eens contact op en we leggen het je graag uit.

Scroll naar top