Goedhout Speelgoed logo

Loopfietsen en wagens

Houten Loopfiets en wagens

Jonge kinderen die net de eerste stappen kunnen zetten, of toch nog niet helemaal, vinden loopwagens en loopfietsen helemaal geweldig. Met een houten loopfiets of loopwagens voor de wat jongere dames en heren ben je verzekerd dat het tegen een stootje kan. Daarom hebben we een houten loopfiets voor 1 jaar en 2 jaar. Voor de wat oudere kinderen die de loopwagens inmiddels zijn gepasseerd hebben wij uitstekende loopfietsen of loopkarren van groter formaat. Doordat wij zelf ook kinderen hebben zijn we ons er zeker van bewust dat een loopfiets of loopkar niet altijd een goed idee is, wat dan een goed idee van papa en mama is, is een bolderkar.
Neem snel een kijkje in het gehele assortiment.

Filter op prijs

Filter op subcategorie

Houten loopwagens voor kleine en grote kinderen
In de categorie houten loopwagens of loopkarren heb je allerlei verschillende variaties gezien om te voldoen aan de energie die jouw (klein)kind heeft. Door het uithoudingsvermogen wat opgebouwd wordt, zou het zomaar kunnen zijn dat jouw kleine man of vrouw de nieuwe captain wordt van het Nederlands Elftal.

Liever een andere vorm van uitdaging?
Wanneer je toch denkt dat je kind meer uitdaging nodig heeft op gebied van denken in plaats van doen, neem dan eens een kijkje in ons assortiment over houten educatief speelgoed. Met dit houten speelgoed begeef je je op ander terrein dan met de houten loopwagens. Niet ieder kind heeft de behoefte om door het huis heen te razen. Sommigen maken hun hersenen liever moe duur een houten puzzel in elkaar te zetten en met een tevreden eindresultaat naar bed te gaan!

Waarom kiezen voor Goedhout-Speelgoed?
Het goed houten speelgoed dat wij leveren is afkomstig van goedgekeurde Nederlandse of Europese leveranciers. Zo weet je altijd dat het houten speelgoed betrouwbaar, veilig en duurzaam is. Je wilt uiteraard een goed cadeau geven! Je bent bij ons verzekerd dat aankopen voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag nog in orde worden gemaakt. De volgende dag of maximaal 2 werkdagen kun jij al zorgen dat er volop genoten kan worden! Heb je toch vragen over een product, levertijd of een algemene vraag? Neem dan gerust contact op.

Scroll naar top