Goedhout Speelgoed logo

Mamamemo

Mamamemo Speelgoed

Mamamemo is een Deens merk wat onderdeel is van het grote AM-Spellen.
Het leuke van het houten speelgoed merk is dat zij er vooral op zijn gericht om de kleintjes inzicht te geven in het volwassene leven. Daarom richten zij zich vooral op bijvoorbeeld: Houten ingrediënten voor in de keuken, kamer inrichting voor in het poppenhuis of gereedschap voor in de tuin. Op die manier leren ze op een leuke speelse manier hoe het grote leven is.

Design speelgoed
Op een educatieve manier plezier maken met houten design speelgoed. Naast het feit dat het speelgoed er super mooi uitziet en fantastisch is verpakt, staat het ook mooi bij de interieurs die je tegenwoordig vaak voorbij ziet komen, landelijk maar gelijktijdig ook weer strak. Een houten keuken heb je met het merk van Mamamemo zo vol! Op die manier hoeft je kleine zich nooit te vervelen.

Tender Leaf assortiment
Een gelijkwaardig assortiment is Tender Leaf. De producten van Tender Leaf worden op een duurzame manier gemaakt. De producten van Tender Leaf worden onder andere gemaakt van rubberhout. Een duurzame en milieuvriendelijke manier van produceren van speelgoed. Voor elke boom die wordt gekapt, dragen zij zorg voor een nieuwe boom die word gepland. Dit allemaal onder toeziend oog van de Indonesische regering. Op deze manier produceren zij op een duurzame manier.

Bestellen van merken
Wanneer je bij ons een bestelling doet, weet je zeker dat de bestelling die voor 14.00 uur is gedaan, dezelfde dag nog zal worden klaar gemaakt voor verzending. Meestal heb je de volgende dag het product al in huis. Zijn er toch problemen met de levering? Dan nemen wij uiteraard hierover contact met je op. Wil je contact met ons opnemen? Dat kan ook, stuurt ons gerust een mail naar info@goedhout-speelgoed.nl of stuur een Whatsapp bericht!

Scroll naar top