Goedhout Speelgoed logo

Muziek Instrumenten

Muziek Instrumenten

Het zelf maken van geluiden en muziek is fantastisch! Voor papa en mama zijn de eerste woordjes, kreetjes of schaterlachjes natuurlijk fantastisch. Wanneer ze hier achter komen, zijn ze natuurlijk enthousiast. Maar het moment dat zij voor het eerst met hun eigen handig een geluidje kunnen produceren is voor hun fantastisch. Wanneer er voor het eerst met de stok op de houten xylofoon wordt getikt en daarmee de eerste stappen tot een muzikale zijn gezet, willen ze meer.

Filter op prijs

Filter op subcategorie

Houten muziek instrumenten
Het maken van muziek is naast erg leuk om te doen, ons inziens beter dan de geluiden die van een speelgoed auto komen, goed voor de ontwikkeling van het kind. Hierover hebben wij een korte blog geschreven om de voordelen van muziek instrumenten bij kleine kinderen uit te leggen. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan hier blog hier.

Creatief speelgoed
Als papa of mama zat zijn van het gepingel, wat normaal is 😉. Dan kun je ze ook heerlijk zelf aan het werk zetten met de creatieve houten speelgoed collectie van Goedhout-Speelgoed. De kinderen kun je heerlijk aan tafel zetten en ze kunnen tekenen, verven of kettingen maken van houten kralen. Denk er bij het verven wel om dat de kans natuurlijk aanwezig is dat de tafel vies gaat worden.

Leveren van speelgoed
Wij zijn gefocused op het op tijd brengen van jouw bestelling! Om dit op een duurzame manier te doen, hebben wij er voor gekozen om samen te werken met DHL. DHL is de meest CO2 neutrale leverancier van pakketjes. Wil je iets retourneren? Dan kan dit ook gemakkelijk met DHL. Vraag ons naar het retourformulier.

Scroll naar top