Goedhout Speelgoed logo

Studio 100

Studio 100

Het circus arriveert! Ieder klein kind herkent het gelijk: Bumba! Studio 100 is het bedrijf achter Bumba en heeft dan ook een eigen collectie houten speelgoed ontwikkeld voor de kleinere en grotere kinderen binnen hun leeftijdsgebied. Je kunt uren lang speel plezier beleven met Bumba op de televisie, maar ook op de keukentafel of op de grond, zonder dat je de televisie zachter hoeft te doen, omdat de kleine clown weer druk aan het doen is, kun je in alle rust genieten van de mooiste houten Puzzels en houten voertuigen van deze kleine clown!

Houten Studio 100 speelgoed
Het houten speelgoed van Studio 100, of zoals wij het zeggen het houten Bumba speelgoed, is het bekendste icoon van de uitgever van het speelgoed. Uiteraard hebben zij nog veel meer fantastische iconen, op het gebied van houten speelgoed is Bumba toch wel echt de meest bekende. Er zijn fantastische treinen van Bumba, Puzzels van Bumba of spelletjes van en met Bumba! Neem eens een kijkje in het gehele assortiment.

Verschillende merken
Het ene merk steekt veel energie in de afwerken en de manier waarop speelgoed wordt gebouwd. Het is daarom goed om je te verdiepen in de manier waarop een merk omgaat met de productie van het speelgoed. Hierover hebben wij een blog geschreven met als onderwerp World Green Energy Day! Ben je meer geïnteresseerd in het soort speelgoed? Dan is het goed om onze categorieën bij langs te gaan. Wij hebben over de 1000 houten producten voor jou en je kleine in de aanbieding.

Help! Ik kom er niet uit.
Kom je er niet uit wat nou een goed product is? Heb je een goed product en is iemand jou net voor? De kans is overigens klein aangezien ons systeem zo is gebouwd dat elke 15 minuten de voorraad wordt vernieuwd, maar is het toch zo? Neem contact op via Whatsapp of stuur een mail naar info@goedhout-speelgoed.nl en wij doen er alles aan om jou zo snel mogelijk te helpen.

Scroll naar top