Goedhout Speelgoed logo

Tender leaf collectie

Tender leaf speelgoed

De Houten speelgoed collectie van het populaire en duurzame merk van Tender Leaf Toys, is bewust duurzaam bezig met de toekomst van de aarde. Dit kun je terug zien aan de manier waarop Tender Leaf Toys werkt. Het houten speelgoed merk werkt volgens hun eigen manier dat voor elke boom die wordt gekapt om de grondstoffen van te gebruiken, dat er een nieuwe boom zal worden gepland. Ben je op zoek naar écht duurzaam houten speelgoed? Kies dan bewust voor dit houten speelgoed.

Tender Leaf toys hebben wij in diverse soorten en maten qua producten. We hebben de bekende houten poppenhuizen, keukens en natuurlijk alle accessoires die bij een keuken/kraam etc. komen kijken. Wil jij een stijlvol product dat past bij de interieur van de woning? Bekijk de gehele collectie.

Wat voor soort hout wordt er gebruikt?
Tender Leaf Toys is vooral gespecialiseerd en doelgericht op lokaal rubberhout van de rubberindustrie. Rubber klinkt doorgaans niet als iets wat heel duurzaam is, toch is het tegendeel waar. Rubberhout is erg milieuvriendelijk en door de Indonesische regering beschermd. Op die manier gaat de economie aldaar vooruit op ook een duurzame manier.

Andere design merken
Een ander merk wat qua uiterlijk veel lijkt op Tender Leaf Toys, is Mamamemo. Mamamemo is een Deens merk die zich voornamelijk richt op het uiterlijk van het product. Zo zijn er veel kleine bijpassende producten die je samen kunt stellen bij je keuken, kraam, winkel of picknick kleed.

Van kleine Jampotjes/hagelslag of vla tot grote mixers of serviessets. Daarnaast heeft Mamamemo een groot en ruim assortiment aan houten gereedschap! Ben je op zoek naar in stijl vies worden buiten? Kies dan voor de houten (tuin) gereedschappen van Mamamemo.

Hoe zoeken jullie merken?
Dat is een goede vraag. Het eerste antwoord is natuurlijk dat wij kijken naar hoe het gemaakt word. Doordat een schone en goede milieu belangrijk is voor onze gezondheid en die van onze kinderen, is dat het eerste waar we om denken. Toch is het duurzaam produceren van speelgoed nog niet voor iedereen betaalbaar. Daarom hebben wij ook merken die voordeliger zijn in de aanschaf, zodat iedereen kan genieten van de voordelen van houten speelgoed. Dit is goed voor het milieu en je portemonnee, een houten speelgoed aanschaffen, hoef je maar 1 keer te doen.

Scroll naar top