Goedhout Speelgoed logo

Voertuigen

Voertuigen

Het heen- en weer sjezen van voertuigenbrandweerauto’s die de brand blussen die is ontstaan in de parkeergarage, de politie die achter de gemene boef aan zit en met een botsing tot stilstand komt en waar ook nog de ambulance aan te pas moet komen. De houten voertuigen maken wat mee op zo’n maandag morgen terwijl we ons best moeten doen om onze ogen open te houden. Het is daarom ook geen wonder dat de houten voertuigen soms door de lucht heen vliegen. Geen probleem, speelgoed van hout is veilig én kan wel tegen meerdere stoten. Bekijk ons gehele assortiment hier.

Filter op prijs

Filter op subcategorie

Baby speelgoed saai?
Zeker niet! Met de diverse houten mobielen of houten grijpringen hebben de jongere kinderen uren speelplezier in op hun speelkleed of in de box. Ze kunnen genieten van het rollende balletje in de houten rammelaar en rustig hun motoriek verder ontwikkelen door dingen aan te pakken. Ook handig voor later, zodat de beker ranja in hun hand blijft, in plaats van de op de grond.

Toch te groot voor babyspeelgoed
De kinderen tussen de 1 en de 2 jaar, hebben de houten rammelaar of grijpringen wel gezien. Zij verkiezen toch liever een stoere houten speelgoed gereedschapsriem die om hun middel hangt of verkopen ijs aan papa of mama in hun houten speelgoed ijssalon. Ook voor die kinderen hebben wij een breed assortiment. Voor elke gelegenheid en leeftijd, of het nou van houten speelgoed van 0 tot 1 jaar is of houten speelgoed 2 tot 4 jaar, ons assortiment voorziet in elke behoefte. Weet je even niet waar je aan kan denken? Vraag het ons, wij helpen graag!

Waar denken jullie dan aan?
Om een paar goede voorbeelden te geven om houten speelgoed te kopen voor bijvoorbeeld kinderen tot 1 jaar of juist speelgoed voor kinderen tot 5 jaar. Horen wij graag wat de interesses zijn, is het een actief kind of juist niet? Is het een doener of denker? Op basis daarvan kunnen een collectie samenstellen waar zeker leuk speelgoed tussen zit. Dit kun je doen door ons contactformulier in te vullen of te mailen naar info@goedhout-speelgoed.nl

Scroll naar top